BURNit er en danskejet virksomhed med rødder i det nordlige Danmark. Det er BOXIT - Dit Xtra Depotrum der står bag burnit.dk.

Hos BURNit er vores speciale at levere førsteklasses brænde direkte til din dør fra de svenske skove.

Virksomheden har fokus på det danske marked med en brændende passion for kvalitet og service.

Vores vision hos BURNit er at levere førsteklasses brænde
til konkurrencedygtige priser og med fokus på den gode kvalitet og mindeværdige kundeservice.

Vores produkter henter vi selv i Sverige ved en af de førerende leverandører indenfor træ, hvilket er med til at holde priserne på et lavt niveau. Direkte selv-hentet fra de svenske skove, kan du hos os købe kvalitetsbrænde, som er klar til brug i din brændeovn eller pejs.

Hos BURNit sælger vi kun brænde, som er ovntørret og dermed har en lav fugtighed. Dette betyder, at brændet er fyringsklart, men også at vi giver de bedste vilkår for en optimal forbrænding og varmeudnyttelse, og dermed en lang holdbarhed.

Vi tilstræber at gøre det nemt for vores kunder. Derfor
leverer vi brændet i Big bags direkte til din adresse. Dermed er det nemt og hurtigt for dig at få brændekurven fyldt op eller stable det.

Hos BURNit er du velkommen med spørgsmål, vores kundeservice står klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at gøre din købsoplevelse hos os så nem og bekvem som det er muligt, lige fra det øjeblik du besøger vores hjemmeside og til du nyder varmen fra brændet derhjemme.  

Ofte stillede spørgsmål

Hvem er jeres leverandører af brænde?

Vi har udvalgt vores leverandører nøje ud fra kvaliteten af deres produkter samt deres engagement i bæredygtighed. Vi samarbejder med leverandører i Sverige, som varetager skovdriften på en forsvarlig måde og samtidig er i stand til at levere brænde i topkvalitet. Dermed er grundlaget for vores passion indfriet, nemlig ansvarlighed overfor natur og bæredygtighed samtidig med at vi leverer kvalitet til vores kunder.

Er jeres brænde velegnet til indendørs brug?

Ja, helt bestemt!
Vores brænde egner sig til indendørs brug i brændeovn eller pejs. Vi sælger kun brænde der er tørret og kløvet korrekt, klar til brug. Dette gør, at vi sikrer en høj brændværdi, mindre røgudvikling og dermed en effektiv og behagelig varmekilde.

Hvordan er jeres brænde miljøvenligt?

Med vores valg af leverandør har vi taget beslutning om, at det brænde vi sælger kommer
fra et sted med ansvarlig og bæredygtig skovdrift. Retningslinjerne i forhold til at minimere miljøpåvirkning, bliver nøje fulgt både hos os og vores leverandører. Vi arbejder koncentreret om at effektivisere iht energi og ressourcer i naturen, så vi dermed kan reducere vores CO2 aftryk. Derfor er vores brænde miljøvenligt og et godt valg for vores kunder.

Hvorfor vælge os?

Når du køber brænde hos os vælger du kvalitet, bæredygtighed og fremragende kundeservice. Vi tilbyder mere end bare brænde med vores gode service, leveringssikkerhed og kundetilfredshed.

Kontaktformular