BURNit er en danskejet virksomhed med rødder i det nordlige Danmark. Det er BOXIT - Dit Xtra Depotrum, der står bag burnit.dk. 

Hos BURNit er vores speciale at levere førsteklasses spåner direkte til din dør fra de svenske skove.

Virksomheden har fokus på det danske marked med en brændende passion for kvalitet og service.

BURNits vision er at levere førsteklasses spåner til konkurrencedygtige priser og med fokus på den gode kvalitet og mindeværdige kundeservice.

Direkte fra de svenske skove, kan du hos os købe kvalitetsspåner, som er klar til din stald, boks eller bur. Hos BURNit sælger vi kun spåner, som er fri for kemiske tilsætningsstoffer og imprægneret træ. Vores spåner er desuden uden lugtgener, hvilket gør vores produkt optimalt som strøelse til dyr.

Vi henter selv vores produkter fra savværker på en, synes vi, fordelagtig måde. Når en BOXIT container bliver fragtet til Sverige, transporterer vi spåner til BURNit med retur til Danmark. På den måde undgår vi at køre tomhændet både til og fra Sverige – en win-win for både os og for klimaet. Ved at købe spånerne direkte hos BOXIT undgår du tilmed fordyrende mellemled.

Vi tilstræber at gøre det nemt for vores kunder. Derfor leverer vi spånerne i både enkelte pakker og paller med 21 pakker.

Bestiller du paller, kan du få dem leveret direkte til din adresse, hvilket gør det nemt for dig at opbevare spånerne samt at få fyldt dit lager op. 

Du har også mulighed for at bestille 21 pakker
(= 1 palle) og spare 396 kr. ved selv at hente spånerne i en af BOXITs afdelinger enten i Hasselager eller Tåstrup.

Hos BURNit er det mere end velkommen til at stille os spørgsmål – vores kundeservice står klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på at gøre din købsoplevelse så nem og bekvem som muligt, lige fra det øjeblik du besøger vores hjemmeside, og til at du og dine dyr nyder kvalitetsspånerne hjemme hos dig. 

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeres spåner bruges som strøelse til både store og små dyr?

Ja, helt bestemt! Vores spåner er specielt designet til heste, men de er oplagte som strøelse til alle størrelser dyr, både dem der bor i bur, og dem der står ude i stalden. Det er også derfor, vi sælger vores spåner i enkeltpakker og paller med 21 pakker. Vi er nemlig godt klar over, at en hel palle spåner til kaninen er i overkanten, mens en enkeltpakke spåner til hesten er i underkanten.  

Hvordan fungerer levering hos jer?

Leveringen af dine spåner afhænger af flere faktorer. Køber du en enkeltpakke, skal produktet afhentes ved en af BOXIT’s afdelinger i enten Hasselager, Tåstrup, Hjørring, Aalborg, Aarhus, Kolding, Odense eller Esbjerg. 

Køber du paller med spåner, afhænger leveringen af, hvor mange paller du køber. Køber du mellem 1-16 paller, kan vi levere dine varer hjemme hos dig med levering til kantstenen. Du kan også vælge at afhente dem selv ved en af BOXIT’s afdelinger i Hasselager eller Tåstrup.

Skal du bruge mere end 16 paller spåner, er du velkommen til at kontakte os på telefon: 32 23 35 99 og få et uforpligtende tilbud. Her leveres dine varer også hjem til dig. Vi leverer med en sættevogn uden lift og løftevogn, hvorfor du selv skal kunne løfte pallerne af med en truck eller lign.  

Læs mere om levering og fragtpriser på de enkelte produktsider.

Hvorfor skal du købe spåner hos os?

Når du køber spåner hos os, vælger du fortræffelig kvalitet og fremragende kundeservice. Vi tilbyder mere end blot spåner med vores gode service, leveringssikkerhed og kundetilfredshed.